Još šest dana do roka: Prijavite se na REFINERI, pročešljajte ideje

Vrijeme je za čudo: svi vi s čudnom idejom za filmski projekt, popijte jutarnju kavu ili večernje vino, i uz to napišite karticu teksta i pošaljite nama…

Rok za prijavu projekata za REFINERI, platformu za potporu i razvoj autorskih hibridnih AV projekata na samo je šest /6!!!/ dana od nas i istječe u petak 28. 03. 2014.

Traži se šest do osam originalnih autorskih projekata, hrvatskih i inozemnih, koji će se razvijati u tri sesije tijekom 2014. Za vrijeme prve sesije – od 23. do 27. travnja – u Rijeci, polaznici će se družiti, inspirirati i eventualno učiti od kultnog hrvatskog mačka Lordana Zafranovića, zatim nagrađivanog slovačkog kocúra Petera Kerekeša, od francusko-belgijskog dramaturga, glazbenog umjetnika i kulturnog aktivista Guillaumea Maupina, te od drugih domaćih mačketina.

Metode rada su radionice, konzultacije „1na1“, tutorstvo, filmske projekcije, masterclassovi i popratna događanja.

Prethodno filmsko iskustvo i obrazovanje nije nužno. Jedini preduvjet za sudjelovanje je originalna vizija projekta i služenje engleskim jezikom.

Materijale je potrebno poslati na engleskom jeziku na adresu ukus@ukus.tv, najkasnije do 28. 03. 2014., a rezultati će biti objavljeni 4.04. 2014.

Natječaj potražite na www.refineri.net